Get it on Google Play
Location

Satijnbloem 26-28, 3068 JP Rotterdam

phone

Telefoon: 010 425 70 00

Zorgvervoer

title-separator

Zorgvervoer
Zorgvervoer is er voor iedereen, hoewel alleen zorgverzekerden die in het bezit zijn van een geldig vervoermachtiging in aanmerking komen voor een vergoeding van het zorgvervoer van hun zorgverzekeraar.

Vervoersmachtiging
Het zorgvervoer betreft zowel vervoer per zorgtaxi als per rolstoelvoertuig. De vervoersmachtiging dient u aan te vragen bij uw zorgverzekeraar. Het hebben van een machtiging betekent dat de zorgverzekeraar het door u genoten zorgvervoer vergoedt, behoudens de (verplichte) eigen bijdrage. In veel gevallen is iedere verzekerde verplicht een eigen bijdrage te betalen. De verplichting tot het betalen van de eigen bijdrage is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Hoogte eigen bijdrage
Uw zorgverzekeraar kan u meer informatie verstrekken over de eigen bijdrage, bijvoorbeeld de van toepassing zijnde hoogte van de bijdrage en de wijze waarop de eigen bijdrage met u wordt verrekend. Bij het bestellen van zorgvervoer kunnen de telefonisten van Taxi st. Job bij enkele zorgverzekeraars direct controleren of voor u een geldige vervoersmachtiging is afgegeven. Ongeacht het hiervoor staande geldt in het algemeen dat u zelf, vooraf bij uw zorgverzekeraar dient te controleren of voor u een vervoersmachtiging is afgegeven en of deze nog geldig is.

Vergoeding zorgverzekeraars
Bent u verzekerd bij een van de onderstaande zorgverzekeraars? Dan kunt u ons bellen voor al uw zorgvervoer in postcodegebied 2900 t/m 3199. Wij doen ook uw rolstoelvervoer en regelen de declaratie bij uw verzekering. Voor meer informatie kunt u bellen naar Zorgvervoer st. Job op telefoonnummer: 010 265 24 50 of

DVG-vervoer op 088 80 80 622 Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Neem gerust contact met ons op voor informatie over zorgvervoer of andere vragen.