Get it on Google Play
Location

Satijnbloem 26-28, 3068 JP Rotterdam

phone

Telefoon: 010 425 70 00

Zakelijk vervoer

title-separator

Zakelijk
Zakelijke bijeenkomsten, diners, vergaderingen en overige zakelijke afspraken maken het voor u wellicht noodzakelijk te reizen. In het kader van vip- en directievervoer biedt Taxi st. Job business-vervoer u een zeer unieke en sfeervolle vervoerwijze. Wanneer u zelf niet over de gewenste auto en chauffeur beschikt om directieleden te laten rijden, kunnen wij dit voor u verzorgen.

Airport service
U kunt ons ook inzetten om gasten op te halen van het vliegveld en naar hun bestemming te brengen. Ook wanneer u voor langere tijd een auto met chauffeur nodig heeft, is dat geen probleem.

Business-vervoer
Ons business-vervoer wordt door veel gerenommeerde bedrijven op dagelijkse basis ingezet. Met de zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, het moderne wagen-interieur en de servicerijke ritinvulling, staat st. Job business-vervoer graag voor u klaar.
De comfortrijke wagen, zonder taxibord en met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. In de klasse business-vervoer worden de gasten in een nieuwe auto vervoerd.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van zakelijk vervoer

Regio Rotterdam
Voor een airporttaxi vanuit of naar Rotterdam en regio biedt st-Job een voordelig tarief.

Binnen en buitenland
Wij verzorgen airporttaxi's van 1 persoon tot 8 personen in een luxe sedan of bus naar tal van vliegvelden. Anders dan de naam doet vermoeden, brengt onze airporttaxi u niet alleen naar Rotterdam The Hague Airport en Schiphol, maar ook naar tal van binnen- en buitenlandse vliegvelden, zoals Eindhoven, Brussel, Dusseldorf, en anderen vliegvelden.

Dag en nachtservice
Wij bieden de airporttaxi als dag en nachtservice en nodigen u graag uit om eens te informeren naar de mogelijkheden en prijzen 
van airport vervoer, Hiervoor verwijzen wij u naar contact

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.