Get it on Google Play
Location

Satijnbloem 26-28, 3068 JP Rotterdam

phone

Telefoon: 010 425 70 00

Over Taxi st-Job

title-separator

Over Taxi st-Job
Taxi Onderneming st. JobTaxi is een Coöperatieve Taxi Onderneming. Het dagelijkse bestuur bestaat uit 5 leden van de vereniging. Er zijn 3 Commissarissen aangesteld, die ook lid van de vereniging zijn. De Algemene Ledenvergadering bepaalt de werkwijze van de vereniging.

30 jaar
Dit jaar bestaat Taxi st. Job 30 jaar! en gedurende deze jaren een groot en vast klantenbestand opgebouwd. Een groot gedeelte van onze leden werken op de huisartsenposten Rijnmond, een ander gedeelte werkt samen met de RTC nv en RTO in de Stichting Airport Taxi. En natuurlijk onze belcentrale, welke bemand wordt door leden/chauffeurs, die allemaal op roosterbeurt een dienst aan de centrale leveren en daarnaast als taxichauffeur alle voorkomende taxi ritten rijden.

Ouderwetse service
Onze chauffeurs zijn nog van de ouderwetse stempel. Zij geven nog steeds die service zoals het behoord. Zo worden onze klanten in en uit de taxi geholpen, tassen of koffers worden in de taxi geladen en waarnodig ondersteunen zij de passagier.. Alle taxi's zijn uitgerust met een camera. De gemaakte foto's kunnen niet uitgelezen worden door de chauffeur. Alleen wanneer de chauffeur in moeilijkheden is geraakt kan de recherche, ter opsporing van de dader, hiervan gebruik maken.

Wij zeggen niet bij ons krijgt U een hoge korting om klanten te werven, maar bij ons is er al jaren een laag taxi tarief.

Toen
In 1986 hebben 57 chauffeurs zich afgescheiden van de toenmalige TTC nv. (nu RTC nv) om gezamenlijk Taxi St. Job op te richten.

Heden
Inmiddels is taxicentrale st. Job uitgegroeid tot een coöperatie met 150 chauffeurs en is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor al uw vervoerswensen.

Kwaliteit & service
Taxicentrale st. Job vervoert u snel en comfortabel langs de voordeligste weg naar uw bestemming binnen- of buiten Rotterdam. De chauffeurs die u ontmoet, zijn representatief gekleed en zijn veelal zelf gemotiveerd ondernemer binnen de coöperatie die Taxicentrale st. Job is. Met alle chauffeurs zijn gedegen onderlinge afspraken gemaakt om de kwaliteit en het serviceniveau te kunnen waarborgen.